Monday, June 14, 2010

Happy birthday to me

Mehhikopärased kalkunilihast kebabid (retsept siit, muutsin kõik maitseained ära) osutusid kõigi lemmikuks. Juurviljavardad olid niisama head, nagu alati. Kanasüdamed ka siit - ei olnud halvad, aga ei olnud ka midagi väga suurepärast. Ära söödi igatahes kõik.
Magustoit oli eriline - juustukoogi pulgakommid šokolaadikattega. Jälle suur tänu abi eest vennale, kes pulgad poolitas ja teritas! Tegemine ei olnud ülearu keerukas, lihtsalt aega nõudev ja segadust tekitav. "Koogi" kõrvale pakkusin valge-šokolaadi-india-pähkli-küpsiseid. Magustoidud lõid laineid:)

1 comment:

Kadri Tulev said...

Oo, soolane laud paistab ka eriti hea! Kahju et seda maitsta ei saanud. See eest pulgakommide kohta saan kiidusõnad edasi anda küll!