Tegin uuesti makroone. Hea uudis on see, et mandlijahu on poodides tagasi - nii Stockmannis (võib-olla oli tegelikult enne ka, aga ma ei osanud sealt riiulilt otsida:P) ja ka Kaubamajas. Teine hea uudis on see, et ma tegin seekord palju väiksemad macaroonid. Ja kolmas hea uudis on see, et mõtlesin välja maitsva kreemi maitse - piparmündi. Segasingi toorjuustukreemi sisse värske piparmündi tükikesi, panin ka veidi rohkem tuhksuhkrut, et kreem oleks paraja paksusega. Aga sellega head uudised piirduvadki.
Halvasti läks see, et küpsetasin macaroonikesi natuke liiga kaua. Arvan, et 15 minutit on just see õige aeg, kui kaua neid peaks küpsetama (mina lasin neil ahjus olla 18 minutit). Ja siis olid mul kodus mõned maasikad ja otsustasin ka maasikatükke piparmündikreemi sisse segada. Idee oli ju hea, aga kreem muutus liiga vedelaks ja rikkus asja suht ära. Järgmine kord paremini!
1 comment:
Pilt on väga kunstiline, nagu mingi teatrietendus, peategelane on valgusvihus ja puha.
Post a Comment