Proovisin esimest korda ise teha kalmaarirõngaid. Muidu mulle väga maitsevad need. Kahjuks olin liiga elevil nende valkjast paelussjast välimusest ja kokanduslik pool kannatas seetõttu tugevalt. Ei saa just väga keeruline olla muna-jahu segus midagi praadida, aga ennäe. Mingil põhjusel panin ülipalju sidrunipipart ja lõpuks polnud muud tundagi kui vohav sidrunipipra maitse, lisaks veel üks teine piprasegu, mille ilmaasjata lisasin. Kalmaarid püüdsin nädalavahetusel Maardu järvest. Pool kilo on veel järgi kui keegi soovib.
Kui kellelegi veel kalmaar sümpatiseerib, siis võiks midagi põnevat teha sellest. Ideid?
--
Kadri Tulev
2 comments:
Hm, ma ei ole kindel, kas need mulle maitsevad.
lisaks veel et korter haiseb SIIAMAANI kalmaari järele
Post a Comment