Sunday, October 03, 2010

Tere tulemast uude koju šokolaadikook!

Tere kallid toidunaised!
Indoneesia on tõesti koogitegemise maa! Pean ükspäev fotokaga poodi minema. Liisi sa oleks siin paradiisis ja ei läheks lihtsalt randa vaid ahjuga kööki! Aga nüüd kolisin ja mul köök ka! Kahjuks ilma ahjuta aga šokolaadikooki saab ikka teha! 

Tavaline šokolaadimaitseline koogipõhi (siin müüakse seda küll tavalise koogi pähe aga noo mis ikka). Lõikasin kolmeks ja kihtide vahele mangomahla ja maasikamoosi ja natuke beanutbutterit ka! Valasin šokolaadiga üle ja sis avastasin, et see kook näeb välja nagu suuuuuur pontsik!!!! Aga hea tuli!

Päikest teile sinna!

Liisu

3 comments:

Katarina said...

Kes selle kirutas? Siin on kaks kirja viga!
1. peanut butter
2. siis
Mitte minu tüüpi kook, mulle ei meeldi shokolaad ja moos koos, aga muidu tundub hea!

Liisi said...

Väga tähelepanelik, Kata:) (kirjaviga muidu on üks sõna:P). Selle kirjutas meie sõbranna Liis, ta elab praegu Balil, Indoneesias!

Liis - misasju seal veel poes müüakse? Kas kõik on segud, millest asju teha või on muid lahedaid asju ka? Näiteks erinevad chocolate chipe või kookide dekoreerimise asju?? Räägi, räägi!:)

Merje said...

Liis, mul ei olegi eriti põhjust arvata, et sa kunagi siia rubriiki veel kiikad, aga miks sa kirjutasid sinna lõppu PÄIKEST! :D Hipitüdruk. Aga su jutt on päikseline ja kook šokolaadine. Kõik on õige! Mr Bean Und Butter