Monday, April 27, 2009

Tsaktsuka!

NII! Munalaine jätkub.

Originaalis käib asi niimoodi!
Hakki sibulad samaaegselt pane pann sooja ja lisa ka törts õli pannile
kuumenema. Sibul hakkitud viska see pannile ja kohe hakki ära tzukiini
ja see ka pannile. Keera veits tuld vaiksemaks ja hakki ära küüslauk
hästi peenikeseks, tomat hakki suht väiksesteks tükkideks 2 x 2 cm.
Nüüd võid jälle tuld juurde krutida pannile ja lisa hakkitud tomat,
maitsesta soolaga see kogu möks. NB! pane pannile nüüd kindlasti kaas
peale. Vaata kui tomat on suht pehme siis lisa purgis olev hakkitud
tomat ja hakkitud küüslauk. Vaata, et kogu see möks oleks veits vesine
siis maitsesta soola, pipraga lisaks lisa veel mingit ürte kui on
soovi ja lisa kuumust nii palju, et see mögin hakkab veits keema.
VAATA mis riis teeb! Nüüd on sobilik aeg lüüa sinna möksi sisse munad
jaota nad ära võrdselt igale poole ja lisa veits soola iga muna peale
NB! Ära rohkem seda möksi sega lase munadel olla rahulikult seal
pannis. Pane kaas peale ja vaata kui munad on sobivalt valmis siis
kutsu külalised lauda ja hakka serveerima Tsaktsukat!

meie maikeniga tegime natuke teistmoodi. tegime ikka omamoodi.
lisasime sinna veel seeni ja paprikat. ja no tegelt võibki vist panna
seda, mis on meelejärgi. ja me sõime lapi leivaga. jube hea oli. kõige
parem on gruusia eriti värske leivaga! njamm njamm. igati tänuväärne
toit on se!!!!

liisujamaiken

4 comments:

maiken said...

liis, kas sa olid purjus kui seda teksti kirjutasid????

Liisi said...

Ma arvan sama, Maiken.
Liis, ära hakkkkki nii palju:)

Unknown said...

ei olnud. se ise viskas nii. ausalt. maitea miks.

Unknown said...

ei olnud. se ise viskas nii. ausalt. maitea miks.