.. ja nii sai valmis teine kook. Aga ei tahtnud enam biskviiti, proovisin hoopis kohupiimaga.
Segasin omavahel kokku 200 g kohupiima, 200 g ricotta kohupiima (see on teralisem), suhkrut (veidi üle 1 dl), vanillisuhkrut, vanilliekstrakti, 2 muna, natuke nisujahu (umbes 1 dl ma arvan) ja natuke kaerajahu, kookoshelbeid ja pakk külmutatud vaarikaid. Tainas oli juba nii maitsev, et kui aus olla, sõin osa sellest niisama ära:)
Põhjaks panin piimaga immutatud Kalevi vaniljeküpsiseid ja küpsetasin 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Kaunistasin oma oskustele vastavalt martsipaniga. Värvisin seda värvilise tuhkuhkruga. Kook on hea, aga mõtlen natuke, kuidas teda veel paremaks saaks teha.
+ Martin Ehala on üks tark mees!
Segasin omavahel kokku 200 g kohupiima, 200 g ricotta kohupiima (see on teralisem), suhkrut (veidi üle 1 dl), vanillisuhkrut, vanilliekstrakti, 2 muna, natuke nisujahu (umbes 1 dl ma arvan) ja natuke kaerajahu, kookoshelbeid ja pakk külmutatud vaarikaid. Tainas oli juba nii maitsev, et kui aus olla, sõin osa sellest niisama ära:)
Põhjaks panin piimaga immutatud Kalevi vaniljeküpsiseid ja küpsetasin 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Kaunistasin oma oskustele vastavalt martsipaniga. Värvisin seda värvilise tuhkuhkruga. Kook on hea, aga mõtlen natuke, kuidas teda veel paremaks saaks teha.
+ Martin Ehala on üks tark mees!
1 comment:
Mul pole sõnu varsti. Iga kook on eelmisest veel uhkem! Väga romantiline värvivalik on kah!
Post a Comment