Tegime täna kilupirukaid, tegelikult mina keetsin ainult munad ja Uku
tegi kõik muu. Tõeliselt head soolased pirukad tulid. Taigen oli
retseptis tavaline või, jahu, sool, vesi taigen, mida tuli siis veidi
külmikus hoida ja pärast lappida kokku ja rullida mitu korda, et
sellest moodustuks midagi lehttaigna sarnast, aga võib kasutada
ükspuha mis tainast ma usun. Sisse tuli panna siis vürtsikilu ja lõik
keedetud muna ja nii oligi! Vürtsikilusid müüakse nii puhastatud kui
puhastamata kujul. Uku kasutas puhastamata, siis tuli ise soolikad
välja lükata ja pea maha võtta. Soovitan kindlasti korra teha, kes
kilu just ei põlasta miskil põhjusel. Ikkagi rahvuslik kala ja
Tallinna au ja uhkus!
--
Kadri Tulev
tegi kõik muu. Tõeliselt head soolased pirukad tulid. Taigen oli
retseptis tavaline või, jahu, sool, vesi taigen, mida tuli siis veidi
külmikus hoida ja pärast lappida kokku ja rullida mitu korda, et
sellest moodustuks midagi lehttaigna sarnast, aga võib kasutada
ükspuha mis tainast ma usun. Sisse tuli panna siis vürtsikilu ja lõik
keedetud muna ja nii oligi! Vürtsikilusid müüakse nii puhastatud kui
puhastamata kujul. Uku kasutas puhastamata, siis tuli ise soolikad
välja lükata ja pea maha võtta. Soovitan kindlasti korra teha, kes
kilu just ei põlasta miskil põhjusel. Ikkagi rahvuslik kala ja
Tallinna au ja uhkus!
--
Kadri Tulev
4 comments:
oo, paistab njämma. nagu mingi hiina taignane üllatus.
Ei, täitsa tavaline tainas on, ei midagi hiinapärast.
Kilu ja muna on alati head sõbrad olnud:)
Novot siis!
Post a Comment