Noored lehed on söödavad ja sobivad salatisse. Naat on eriti rikas E
ja C vitamiini ning eeterlike õlide poolest.
Uku tõi koju kotitäie naati ja tegime sellest pirukaid. Olemas oli
lehttaigen, sisuks improviseerisime sellise sisu: hakitud naat,
riivjuust, hakitud tomat, sojat ja suhkrut ning kõik segada 1 paki
toorjuustuga. Ühed parimad pirukad tulid üldse!
Siis tegin veel teise pirukapoisi kah samast segust. Olemasoleva segu
segasin omakorda veel keedetud tatraga ja tegin sellise pizzataolise
asja. Peale läks natuke parmesani ja siis veel feta ribasid, mis
tulistasin tordikauniistajaga sinna peale. Jällegi väga maitsev tuli.
Kes rohelise fänn on, siis soovitan kindlasti. Natuke meenutab see
maitselt nõgest.
http://www.perenaine.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=363:nippe-munakeetmiseks&catid=2:artiklid&Itemid=3
Siin on naadi kohta väike artikkel kah näiteks kui huvi on.
--
Kadri Tulev
No comments:
Post a Comment