Thursday, March 19, 2009

Kalev üllatab


Käisin Kalevi poes kohe-kohe läbi saava säilivusajaga martsipani ostmas (ajaga läheb see ju vaid paremaks.. ja odavamaks:p) ja rääkisin toredale müüjale kuidas India pähkli pralinè on mu täielik lemmik Kalevi toode. Selle peale ulatas ta mulle uhiuue Juustukoogi pralinè! Mida äge idee:) Varsti maitsen...

6 comments:

Liisi said...

Nonii, sõingi ära:D Võib öelda, et päris hea. Muidugi esmasele põnevusele ei vastanud, aga tegelt siuke mõnus õhuline ja juustukoogine. Väikesed krõmpsuvad vahvlitükid on ka sees. India pähkli oma on ikka palju parem, aga kindlasti ostan seda juustukoogi oma ka mõnikord.
PS! Vabandust, et pilt nii udune, mobiiliga tegin.

Kadri Tulev said...

tunduvad päris ahvatlevad. aga need kalevi kommid mis on martsipani ja pistaatsiapähklitega vms on ikka üle kõige :)

Kadri Tulev said...

ok proovisin ka ära, pole midagi öelda. lähevad nagu leil kerisele hamba all.

bagaak said...

wow, ma pole ikka viimaste kommitrendidega üldse kursis. peab proovima.

bagaak said...

aa ja muide kuna ma avasin, et mus pole üldse kokaverd ennem siis ma pole üritand ka midagi teha eriti..a eelmine nädal tuli mul esimest korda key lime pie jumala okilt välja.. kõik ütlesid et hea... (a võibla seepärast et ma key westis ära käisin - selle koogi sünnikohas) ja siis kuna munavalgeid jäi nii palju järele, aga meil on teadagi surutis, tegin juustuküpisid neist ja kogusin feimi maarja sünnipäeval..
tekib küsimus, et äkki ma polegi fotograafiks loodud...

Liisi said...

Ma koguaeg mõtlesin, et kes see Toomas, meie AINUKE külaline, siis on. Müsteerium lahendet!:D Aga Maiku, tahaks ka maitsta su asju.