Wednesday, April 14, 2010

Nii ilusad koogid

Avastasin mõned nädalat tagasi kanali Discovery Travel & Living ja sealt pealt saate Cake Boss. USAs mingi mees ja tema perefirma, kus küpsetavad igasuguseid lahedaid kooke. Mõnikord need ei tundu eriti isuäratavad (neoonroosad näiteks:P), aga ilusad on ikka. Igatahes sealt sai alguse minu huvi suhkrumassi vastu, tahan varsti kindlasti sellega mingit kooki teha ja proovida kaunistamist.
Ja nüüs leidsin ma selle eestikeelse laheda blogi, kus ta teeb ka niiii ägedaid kooke! Inspiratsioon missugune:) Loodan teid siis varsti mingi ägeda ja ilusa koogiga kostitada!!
Lisan veel. Ma lähen hulluks siin internetis:)

Ideal for any occasion (apart from a cake-oholics anonymous meet), this professional weight, cast aluminium, non-stick pan lets you create the mother of all cupcakes.
http://www.firebox.com/product/2248/Giant-Cupcake-Tin

If you're wondering why anyone would want to gorge on a confection of such ludicrous proportions we'd like to point you in the direction of Mallory's famous 'because it's there' quote. Yes, we know he was talking about Everest but the sentiment is the same.

7 comments:

Anonymous said...

mis sa siin kopipeistid, näita parem oma tehtud midagi sellist!

Liisi said...

Kopipeistin, et teie ka saaks seda lugeda, äkki te ei tea/pole näinud veel neid asju.
Kindlasti proovin ise ka midagi meisterdada. Kui köök on valmis kasutamiseks.

Kadri Tulev said...

oota, et kas sa kostidad meid sellise koogiga nagu viimasel pildil?

Liisi said...

Ei usu, Kadri:) Muuseas see pole üldse kõik koogist - postid on lihtsalt suhkrumassiga kaetud ja koogi sees on puidust või metallist toru jne jne. Ma püüaks ikka lihtsamaga alustada;)

Cherstin said...

Just, just, tasa ja targu, et siis ühel päeval saad mulle neljakorruselise pulmatordi teha, mille me siis sinuga kahekesi pintslisse pistame :D:D:D

Liisi said...

:D Teeme ära!

Anonymous said...

I simply couldn't depart your web site before suggesting that I extremely loved the standard info a person supply to your guests? Is going to be back frequently in order to investigate cross-check new posts
Visit my website - GFI Norte