Sunday, June 20, 2010

Hello Kitty!

Ma ise olen selle koogi üle nii uhke, sest see tuli nii armas välja, just selline nagu ma ette kujutasin - hästi tüdrukulik:)
Sellest tuleb rohkem siuke piltidega sissekanne, kus on näha ka suhkruvaaba tegemist - üsnagi messy ja kleepuv tegevus, aga tegelikult ei võta kaua ega ole ülemäära raske pärast ära koristada. Kook on biskviiditainas (muna+suhkur+jahu+küpsetuspulber+vanilliekstrakt), mille vahel vaniljepuding ja banaanilõigud.




6 comments:

Mari said...

Nii nunnu. Natuke kurb on kiisu, aga arvatavasti sellepärast, et ta pea läks üsna varsti kellegi põske:P

Pille said...

On tõesti tütarlapselik! Ja fotoseeria on lahe :)

Merje said...

Haha, see kollane krimpsus katmata kook on naljakas :D. Aga lõpptulemus on super ju. Šokolaadivurrudest võiks eraldi maiusepaki teha. "Kitty vurrud".
Et siis.. millal kohviku avamine on!

Kadri Tulev said...

Mulle ka meeldib pildiseeria eriti. Kes fotografeeris?
Selle koogiga seoses mul on sulle tellimus! Pontul on sünnipäev 3 juuli ja seda kooki vaadataes tuli kohe tahtmine ka külalistele pakkuda midagi samalaadset, Kas oleks võimalik tellida koera kujuga ja palju see maksma läheks ja kas sa viitsiks üldse teha? Saadaksin pildi sulle siis, mille järgi teha või nii. Pruuni värvi peaks olema elukas :P

Liisi said...

Aitäh:) Kadri, mu õde aitas mind koogiga ja tegi pilti ka. Ma kirjutasin sulle Pontu asjus, ei tea, kas ma nüüd just tellimust väärt olen:P

Anonymous said...

Ah selline kook siis oli. Viis pluss. Ma sain küll viimase tüki ja see teadupärast ei andnud täit ülevaadet kogu koogi välimusest. Kaisa oli vist päris vaimustuses sellest (o:
/Kaia