Wednesday, January 26, 2011

Tervisepelmeenid ingveri ja sidruniga


Kuna haigus kallale tuli, siis improviseerisin ühed korralikud tervisepelmeenid ja päris head tulid! Ostsin ühe paki põdraliha pelmeene, panin keema 1 veiseliha puljongikuubikuga, nii, et vett on küllaltki palju. Siis läks vette hakitud maitserohelist  kohe hästi palju, porrut, 1 sibul, 5 küüslaugu sektorit, tükk sidrunit ja tükk ingverit. Lisaks erinevaid maitseaineid- chillipipar, till, suhkur ja veel paar asja, mis kätte sattus :P Kiire teha ja palju aprem kui tavalised pelmeeniplönnid!
--
Kadri Tulev
kadri@misu.ee
koduleht: www.misu.ee

4 comments:

Liisi said...

Mmm tundub tõesti parem kui tavalised!

kadri said...

Ja seda ingverit võib kohe korralikult panna, siis on hoopis teine mekk. Ma panin liiga vähe.

Monika said...

enam ei pea jaapani-tai-hiina vms restorani minemagi kui "next morning" raske on :P peavalurohi siinsamas :D seni pole ükski pelmenku supp mind elevile ajanud

Anonymous said...

Missugused võrratud pelmeenid !!! Proovige kõik. Ühtegi komponenti ei tohiks ära jätta. Järgmisel korral proovin lisada veel pisikesi porgandi ja punase paprika tükke. Kahjuks päris ingverit ei olenud, aga sobis väga hästi ka ingveripulber.