Sunday, July 25, 2010

Kanapirukas


Viiimasel ajal meeldib mulle taigent rullida, kohe kihk on seda teha. Ma ei tea kas see on mingi anger management teema, vajutada taignale rulliga kõvasti peale ja end suure ja hirmsana tunda,  halvasti öelda taignale ning karjuda talle midagi roppu ja kõige tipuks anda paar hoopi lahtise käega vastu siilmnägu talle, haha. Ei no tegelikult ma nii ei tee, ausalt. Igaljuhul otsustasin teha soolast pirukat. Rullisin alla ühe kihi lehttaigent, vahele panin segu keedetud riisist, praetud kanahakklihast, sibulatest, porganditest, maitseainetest ning peale jällegi kiht lehttaignat. Viimase kihi ja segu vahele puistasin veel õrna kihi riivitud juustu. Pirukas oli ahjus 10 minutit ja nüüdseks olen veerand juba nahka pannud.
Ja väike tähelepanek- kui toas on 30 kraadi sooja, siis võiks tegelikult kõik ahjuga seotud tegevused edasi lükata....
--
Kadri Tulev
kadri@misu.ee
koduleht: www.misu.ee
telefon: (+372)5186650

4 comments:

Merje said...

:DD, äge see anger management asi. kui selline ropult röökib ja laksiv söögitegemine ei tee kellelegi liiga, siis miks mitte. korjasin täna ühe põõsa marjadest tühjaks ja oli ka selline hea rahustav tunne. et sai sellele põõsale alles näidatud, kes boss on (see võib kõlada vihaselt, aga tegelikult olen marurahulik).
kui homseni veel pirukat säilib, siis anna teada.

Merje said...

*röökiv

Liisi said...

Lugesin su juttu ja esiteks meenus, kuidas täna küpsiseid purustasin - panin küpsised kilekotti ja peksin pudeliga:D Teiseks mõtlesin, et oeh, see ahju asi poleks täna mitte läinud, nõnna palav. Aga siis sa ise ka kohe kirjutasid seda. Muidu tundub pirukas väga maitsev!:)

Kadri Tulev said...

Hehe ühesõnaga jõuluvanalt ootad sa uhmrit?