Monday, September 20, 2010

Üks variant õunakoogist

Kõige pealt tegin taigna jahust, võist, soolast ja veest, lasin sel külmkapis seista ning rullisin selle siis hästi õhukeseks.
Lisasin siis ühe kihi rullitud martsipani (rullimisel kasutasin tuhksuhkru abi).
Seejärel terve hunniku kooritud ja tükeldatud õunu.
Kõige peale raputasin segu kaerahelvestest, fariinsuhkrust, sulavõist, tavalisest suhkrust ja vanilliekstraktist. Ma tean, et see näeb natuke hakklihapitsa moodi välja, aga tegelikult oli maitsev kook:) Tänu õunte koorimisele muutusid need küpsedes martsipaniga üheks suus-sulavaks pehmeks kihiks. Head isu!

1 comment:

Katarina said...

Yuumm!!! Yummmyy! I must ask mom to make some, or I will make some! Haha! *Ila jookseb kui ma seda vaatan!