Friday, January 08, 2010

Keedetud parafin. Njämm-njämm!

Aga mina keetsin eile parafini! Tuli idee küünlaid teha. Tulemus ei olnud nii ilus kui ma arvasin ja kohe kindlasti on igasuguseid pirukaid, kooke ja praade hulga kergem teha kui küünlaid! Aega võttis terve õhtu, raha ka üle 300 krooni ja köögist parafini jääke koristada on märksa raskem kui mis iganes taigna niresid või kartulikoori. Spetsiifilist lõhna köögist välja saada on omaette tegemine ja seda potti, kus sees parafin kees, enam toidu tegemiseks kasutada ei saa. Siit tarkusetera parafini sõpradele-tehke parem pirukaid!
--
Kadri Tulev

2 comments:

Liisi said...

Hehee, väike varjatud reklaam?:D
Potist on küll kahju! Kui kondentspiima keetsin meekoogi jaoks, siis sealt purgi pealt see liim läks kuumaga igale poole potti laiali ja väga rõve oli seda potiseintelt maha küürida...

Kadri Tulev said...

Ei ole reklaam tegelt üldse, mul olid need kleepsud peal juba kui pilti tegin. Ma targa peaga ostsin eraldi metallist tassi kus sees seda blöga keetsin. Muidu oleks ära visata old.