Thursday, January 12, 2012

Versioon guacamolest

Marko tegi meile maailma kõige parema õhtusöögi, ma tahan seda nüüd kindlasti iga nädal vähemalt ühe korra süüa. Avokaado on parim! Kusjuures see nädal on olnud topelthea, sest Mamos hakati ka pakkuma avokaado-kanavõileiba. Kana ja avokaado on eksimatu kooslus. Nagu pildilt näha, oli ka meie õhtusöök samade peategelastega - praetud kana, krõpsud ja guacamole salat, mis koosneb põhimõtteliselt samadest koostisosadest kui guacamolegi, ainult sibula jätsime välja ja ei teinud avokaadot puruks, vaid lihtsalt tükeldasime. Jagasin Markoga ka internetist õpitud avokaadi tükeldamise teadmisi. Esimese hooga ta lõikas peale avokaado ka oma näppe, seega kutsun kõiki üles ettevaatlikkusele!
Mina liigitan selle õhtusöögi tervisliku alla ja ühtlasi on see ka ülilihtne ja kiiresti valmiv. Tükelda koostisained ja sega kokku ning maitsesta soola-pipra ja laimimahlaga. Prae kana ja tükelda. Valmis ongi ja saab sööma asuda.

Salati koostisained:
*avokaado
*(kollased ja punased mini)tomatid
*küüslauk
*sool-pipar
*laimimahl (värske)

No comments: